Produkty pro cytirizin salbe (6)

CitruSyn®

CitruSyn®

Nové CitruSyn® je 100 % čisté a ryzí L-Citrullin - vysoce účinná aminokyselina s neuvěřitelně širokým spektrem účinků. Přináší znatelné zvýšení výkonu, zpomaluje únavu svalů, zlepšuje příjem kyslíku v cévách a podporuje růst svalů. CitruSyn® je ve své čisté formě tak vysoce účinné, protože je to jediné L-Citrullin na trhu bez příměsí malátu nebo jiných syntetických látek. Efektivní univerzální pomocník mezi stimulanty výkonu!
Erytritol

Erytritol

Eritritol, v potravinářském průmyslu označovaný jako E968, se používá nejen jako sladidlo, ale také jako plnidlo, zahušťovadlo, zlepšovač chuti a někdy k snížení bodu mrazu produktu. Také se používá v farmaceutickém průmyslu jako součást léků, zejména v potahovaných tabletách nebo jako nosič účinných látek. Dále se používá jako ingredience v zubních pastách a ústních vodách.
Glukóza

Glukóza

Glucosnova se používá naředěná ve vodě jak při aplikaci na listy, tak při zavlažování. Glucosnova lze použít v jakékoli plodině, zejména v zahradnických plodinách. SKU:n/a Velikost:1 LITR, 5 LITRŮ
Oxid titaničitý

Oxid titaničitý

Oxid titaničitý od Cofermin Chemicals, Essen, Německo v různých kvalitách (Anatas a Rutil) Původ: Německo
GLYCANION - Unikátní, atraktivní a účinné kapalné aniontové řešení pro porod

GLYCANION - Unikátní, atraktivní a účinné kapalné aniontové řešení pro porod

Zabezpečení porodu pro podporu výkonného vrcholu laktace Glycanion® je doplněk stravy pro suchou dávku, spolehlivé a chutné tekuté řešení aniontových solí a prekurzorů glukózy pro optimální přípravu na porod. Začlenění Glycanion® do krmné dávky zajišťuje zdraví dojnic a jalovic tím, že předchází metabolickým a nutričním rizikům spojeným s porodem a podporuje výkonnost na začátku laktace.
Inulin z čekanky 500G

Inulin z čekanky 500G

Inulin je přírodní vícezrnná látka, kterou člověk nedokáže strávit, a proto funguje jako dietní vláknina. Vyskytuje se v kořenech a hlízách některých rostlin (čikorka, jeruzalémský artyčok, artyčok, lopuch, cibule, česnek, banány). Nejčastěji se získává z čekanky. Inulin se vyznačuje nízkokalorickou a jemnou sladkostí. Protože je 10krát méně sladký než cukr, obvykle se nepoužívá jako náhrada. Inulin se používá jako gel, zahušťuje a stabilizuje látky. Inulin přidaný do potravin snižuje kalorický obsah, potlačuje chuť k jídlu a zvyšuje pocit sytosti. Díky tomu zlepšuje kontrolu nad množstvím konzumovaných potravin. Funguje u lidí s redukčními dietami. Inulin působí jako prebiotikum, stimuluje rozvoj normální střevní bakteriální flóry a tím pozitivně ovlivňuje zdraví.